Ultima răbufnire a liderului de la Casa Albă, aflat în ultimele săptămâni de mandat, este legată de soția sa, Melania Trump, despre care spune că este ”cea mai minunată Primă Doamnă din toate timpurile”.

Melania TrumpFoto: Captura YouTube

Cunoscut pentru războiul său cu presa mainstream pe care a denumit-o Fake News Media sau Inamicul public, Donald Trump a redistribuit vineri, pe twitter, o postare a site-ului pro-prezidențial Breitbart News în care ”elitiștii snobi” care conduc revistele de modă sunt acuzați că au ignorat-o sistematic pe ”cea mai elegantă Primă Doamnă din isoria Americii”.

”Snobii elitiști din presa de modă nu i-au oferit nicio copertă celei mai elegante Prime Doamne din istoria Americii, patru ani la rând”, spune mesajul distribuit de Trump.

Președintele în exercițiu a însoțit postarea cu un comentariu personal, afirmând că soția sa e ”cea mai minunată Primă Doamnă din toate timpurile”.

Postarea site-ului citat trimte cititorul la un articol care încearcă să compenseze „nedreptatea comisă”, vorbind în termeni elogioși despre ținuta vestimentară aleasă de Melania Trump pentru vacanța de Crăciun pe care cei doi o petrec în stațiunea Mar-a-Lago, Florida. ​