Agentul francez de modelling Jean-Luc Brunel, suspectat că i-a furnizat miliardarului american Jeffrey Epstein și acuzat el însuși de viol de mai multe foste modele a fost arestat preventiv, a anunțat sâmbătă parchetul din Paris, potrivit AFP. Septuagenarul, arestat și plasat în custodia poliției pe când se afla pe aeroportul Paris Charles-de-Gaulle, urmând să zboare spre Dakar, a declarat procuratura confirmând informațiile din ziarul Le Parisien.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Asta așteaptă victimele de mulți ani, unele de mai bine de 30 de ani”, a spus avocata Anne-Claire Lejeune, care apără mai multe reclamante în proces. Aproape dispărut din radar de ani de zile, domnul Brunel a fost acuzat în Statele Unite de cel puțin două femei că ar fi fost intermediarul care ducea tinere pentru Jeffrey Epstein.

Reamintim că Epstein a fost pus sub acuzare în iulie 2019 în Statele Unite pentru organizarea, între 2002 și 2005, a unei rețele de tinere pe care ar fi exploatat-o ​​sexual. S-a sinucis în închisoarea sa din New York anul trecut.