A fost statul israelian în contact cu extratereștrii? Potrivit lui Haim Eshed, general israelian în rezervă și profesor universitar, răspunsul este ”da”, dar acest lucru a fost ținut secret pentru că ”umanitatea nu este pregătită” pentru asta, scrie Jerusalem Post.

Haim EshedFoto: Captura YouTube

Declarațiile au fost făcute cu ocazia ultimei cărți a generalului, în care acesta dezvoltă subiectul.

Într-un interviu pentru Yediot Aharonot, Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană – a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile.

Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o ”Federație Galactică”.

Acesta susține că actuala cooperare dintre extratereștri și Statele Unite include și o bază subterană pe Marte, unde stau trimiși americani și extratereștri.

Ehed pretinde că Donald Trump cunoaște acest lucru și a fost ”pe punctul” de a dezvălui existența extratereștilor, însă Federația Galactică l-a oprit pentru a preveni o isterie în masă și pentru că omenirea are nevoie ”să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege ce sunt spațiul și navele spațiale”.

Întrebat de ce a ales să dezvăluie aceste informații acum, generalul a răspuns că se datorează felului cum arată mediul academic acum și faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia.

”Dacă ieșeam acum cinci ani cu ce spun acum aș fi fost spitalizat”, a spus el pentru Yediot.

  • Jerusalem Post a precizat că Federația Galactică nu a putut fi contactată pentru a comenta subiectul.