Igor Dodon, încă președinte în funcție al Republicii Moldova, după ce a pierdut alegerile în fața Maiei Sandu, merge în localitățile în care a obținut cele mai multe voturi la scrutinul prezidențial și le muțumește alegătorilor săi, scrie

HotNews.roFoto: Hotnews

Agora.md.

La întrunirile din aceste localități Dodon a criticat-o pe Sandu, dar și-a și încurajat susținătorii să treacă peste înfrângere: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”.

Pe rețelele de socializare a apărut și un clip video de la un banchet la care Igor Dodon le vorbește celor prezenți în sală, în limba rusă.

„Știu că nu e ușor. În suflet … Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor pe motiv că toată mizeria a fost vărsată peste mine și familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități, Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii.