Fiul cel mare al președinelui american, care a fost testat pozitiv la coronavirus, a spus, într-un video pe Instagram, că își va petrece perioada de izolare curâțându-și colecția de arme, relatează The Guardian.

Trump Jr.Foto: Captura video

Trump Jr este acum al patrulea membru al familiei Trump care s-a infectat cu Covid. Președintele, Prima Doamnă și fiul lor Barron s-au vindecat de coronavirus, precum și prietena lui Trump Jr, Kimberly Guifoyle.

Într-un video postat pe contul său de Instagram, Trump Jr a spus relaxat că aparent are corona și le-a cerut suporterilor săi recomandări de cărți și filme de pe Netflix, înainte să adauge: ”Am câteva zile de timp în care voi fi singur și sunt doar atât de multe arme pe care le pot curăța înainte să ca asta să mă plictisească”.

Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware.

El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.