Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au postat un mesaj inedit pentru infractori, pe pagina de Facebook a instituției, venind cu o „super ofertă de Z- Friday” pentru ei care include o ”reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți clienții noștri interlopi care se predau”. Există și un bonus la ofertă, infractorii rămân și cu ușile nesparte!

HotNews.roFoto: Hotnews

„Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți noștri interlopi care se predau. Bonus, rămân și cu ușile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta și va ține... până când se va înțelege! Vor fi și multe surprize, iar pe toate le veți regăsi în probatoriu. Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Stați liniștiți, nu aveți cum să-l ratați, venim noi!”, scrie MAI pe Facebook.

Aceștia le transmit infractorilor că „Livrăm dimineața, foarte devreme...doar Black!”.

Peste 600 de acțiuni în forță s-au desfășurat miercuri în toată țara, ministrul de Interne Marcel Vela numind această zi „Ziua Z”, cu 489 percheziții și 130 descinderi. Cele 21 de grupări vizate au adus un prejudiciu de 190 milioane lei și 160.000 euro.