Melania Trump s-a întors marți în campania electorală, cu doar o săptămână înaintea scrutinului prezidențial în care americanii vor decide dacă va mai sta la Casa Albă. A fost prima ei apariție la un miting electoral la aproape o lună după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Melania TrumpFoto: Captura YouTube

“Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați arătat-o atunci când familia noastră a fost diagnosticată cu Covid-19. Ne simțim mult mai bine acum grație unui stil de viață sănătos și unor opțiuni terapeutice fantastice care sunt accesibile în țara noastră”, a declarat Melania Trump.

Ea a susținut că soțul ei este ”un luptător”, și a apărat modul în care acesta folosește Twitter-ul. "Nu sunt întotdeauna de acord cu modul în care spune lucrurilor pe nume, dar este important pentru el să se adreseze direct oamenilor în slujba cărora este", a spus Prima doamnă în timpul unei reuniuni la Atglen, în statul-cheie Pennsylvania.

”Donald este un luptător. Iubeşte această ţară şi luptă pentru voi în fiecare zi. Pentru prima dată în istorie, cetăţenii acestei ţări îşi pot auzi preşedintele direct şi instantaneu în fiecare zi prin intermediul reţelelor sociale'', a afirmat Melania Trump.