Un fost sofer de camion, Steve Wright, de 49 ani, a fost inculpat oficial pentru uciderea a cinci prostituate, la sfarsitul lui 2006, in orasul britanic Ipswich. Potrivit anchetatorilor, sunt destule dovezi care demonstreaza vinovatia lui Wright, desi acesta inca nu si-a recunoscut crimele, relateaza Sky News.

"Pentru aceste crime merita pedeapsa maxima, care inseamna doar un singur lucru", a declarat fratele uneia dintre victime.

Wright, tatal a trei copii, locuia in Ipswich, impreuna cu prietena lui, in apropiere de cartierul unde isi desfasurau activitatea prostituatele. El le cunostea pe cele cinci femei si le vizita destul de des.

La inceputul lunii decembrie 2006, cadavrele victimelor au fost gasite aruncate undeva in zona extravilana a comitatului Suffolk, in rastimp de mai putin de o saptamana. O ampla ancheta a politiei a demarat pe data de 2 decembrie, dupa ce trupul Gemma Adams, in varsta de 25 de ani, a fost descoperit intr-un rau din vestul orasului. De atunci, alte patru cadavre a unor prostituate au fost descoperite, intr-un perimetru de cativa kilometri si doar la zece zile diferenta.

Cele cinci femei care se cunosteau intre ele, practicau prostitutia pentru a-si cumpara droguri.Potrivit politistilor, victimele au fost drogate inainte de a fi ucise, crimele fiind comise intr-un alt loc decat acela in care au fost descoperite cadavrele.

.