Un cuplu caucazian a fost arestat și acuzat de lovire după ce a fost înregistrat luând la bătaie o angajată de culoare a unui hotel, femeia agresată afirmând că perechea a numit-o „maimuță” în timpul unui atac din 26 iunie, relatează Insider.

Momentul ataculuiFoto: Captura video

Poliția din Stonington, Conneticut, a emis luni un comunicat în care anunța că ofițerii federali și Departamentul de poliție din New York i-au reținut pe Philip Sarner, în vârstă de 39 de ani și Emily Orbay, 28 de ani.

Cuplul a fost acuzat de lovirea lui Crystal Caldwell, o recepționeră de la hotelul Quality Inn din Conneticut.

Cuplul era cazat la hotel în 26 iunie când Sarner a sunat la recepție să se plângă de lipsa apei calde în cameră, intrând într-o dispută verbală cu angajata, potrivit avocatului femeii agresate.

Cei doi au coborât apoi în holul hotelului unde au confruntat-o pe recepționeră. Caldwell afirmă că aceștia au atacat-o de două ori, una din instanțe fiind surprinsă de camerele de luat vederi.

Înregistrarea video arată cuplul încolțind femeia de culoare în apropierea unui aparat de gheață de unde aceasta afirmă că încerca să ia gheață pentru a-și trata rănile cauzate de primul atac.

Imaginile îl arată pe bărbat împingând-o pe Caldwell pe pământ și lovind-o în timp ce partenera acestuia o împinge și lovește la rândul ei.

Femeia agresată a declarat pentru CBS New York că aceștia i-au spus că e o „maimuță” și că „nu ai ce căuta aici”.

Aceasta a suferit o contuzie și mai multe răni în urma atacului și a afirmat că se bucură să audă de arestarea cuplului.