Un angajat al consiliului municipal din nordul Spaniei și-a oferit demisia după ce a transmis live din greșeală cum făcea duș în timpul unei ședințe a Consiliului, relatează The Guardian.

Coronavirus SpaniaFoto: Profimedia Images

Consilierii din Torrelavega au făcut o videoconferință pentru a discuta câteva probleme care vizează municipalitatea de aproximativ 52.000 de locuitori. Din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, câțiva consilieri au participat la ședință prin videochat la 8 a.m. Ședința a fost transmisă astfel încât să aibă acces la discuție și jurnaliștii și rezidenții.

Cum ședința s-a întins, Bernardo Bustillo, care lucrează part-time la municipalitate, a început să se agite că nu va avea timp să facă duș și să o conducă pe fiica sa înainte să meargă la al doilea job al său - acela de instructor de înot.

Atunci s-a gândit să facă două lucruri deodată. Și-a dus laptopul în baie astfel încât să audă ce se întâmplă la ședință în timp ce face dus. Deși totul era blurat de geam, în josul ecranului se putea vedea cu Bustillo face duș.

Primarul a fost nevoit să oprească ședința.