Un șerif din Clay County, Florida, cunoscut pentru videoclipurile sale virale în care cere măsuri dure împotriva criminalității, a publicat o înregistrare video în care afirmă că va face „adjuncți speciali din fiecare proprietar legal de arme din acest comitat” dacă crede că acesta va fi copleșit de protestatari, relatează USA Today.

Seriful Darryl DanielsFoto: Captura video

Înregistrarea de trei minute îl arată pe șeriful Darryl Daniels în fața a 18 adjuncți luând în derâdere protestatarii antirasism drept agitatori fără Dumnezeu și spunându-le acestora să stea departe de Clay County, o suburbie a orașului Jacksonville.

„Dacă nu vă facem față îmi voi exercita autoritatea și puterea de șerif și voi face adjuncți speciali din fiecare proprietar legal de arme din acest comitat și îi voi delega pentru acest singur scop, de a sta între fărădelege și bun simț”, a declarat șeriful.

„Acesta e lucrul pe care am jurat să îl facem. Iar asta vom face. Ați fost avertizați”, a adăugat acesta.

Daniels, primul șerif de culoare al comitatului, este investigat de către Departamentul Forțelor de Ordine din Florida în legătură cu o relație amoroasă pe care a avut-o cu un alt ofițer de poliție și arestarea abuzivă ulterioară a acestuia.