Președintele Donald Trump a declarat cu mândrie că un milion de oameni au solicitat deja bilete la mitingul său care va avea loc sâmbătă seara la Tulsa, Oklahoma. Cu toate acestea, mulți dintre acești oameni ar putea fi doar niște ”troli”, scrie Insider.

Donald TrumpFoto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Utilizatorii TikTok realizează videoclipuri care încurajează oamenii să se înregistreze pentru bilete la mitingul său și să nu meargă apoi pentru lăsa multe locuri goale la locul de desfășurare.

"Toți cei care vrem să vedem acest spațiu de 19.000 de locuri abia umplut sau complet gol să ceară bilete acum și să-l lase pe Trump singur, în picioare, acolo pe scenă", a spus Mary Jo Laupp într-un videoclip pe care l-a postat săptămâna trecută.

Laupp, care a lucrat anterior la campania lui Pete Buttigieg din Iowa, a declarat pentru CNN că a făcut apelul după ce a aflat că mitingul urma să aibă loc pe 19 iunie când se comemora sfârșitul sclaviei în SUA.

Decizia de a organiza mitingul la acea dată într-un oraș cunoscut pentru unul dintre cele mai grave incidente de violență rasială din istoria SUA - revoltele din 1921 - a stârnit indignare, iar echipa de campanie a lui Trump a mutat mitingul în cele din urmă a doua zi.