Președintele Donald Trump a anunțat miercuri că evenimente mari de campanie electorală vor avea loc în patru state: Florida, Arizona, Carolina de Nord și Oklahoma, potrivit AFP.

Donald TrumpFoto: Profimedia Images

Șeful de la Casa Albă nu a ascuns niciodată că este nerăbdător să reia întâlnirile cu susținătorii săi din țară, abandonate în martie din cauza epidemiei de coronavirus.

Echipa sa nu a furnizat în acest stadiu nicio indicație asupra măsurilor sanitare care vor fi luate pentru ca aceste mari adunări să se desfășoare prevenind răspândirea epidemiei de coronavirus.

Popularitatea preşedintelui SUA, Donald Trump, a scăzut cu 10% în ultima lună, în contextul crizei economice generate de pandemie şi al protestelor izbucnite după moartea afro-americanului George Floyd, relevă un sondaj efectuat de Institutul Gallup, potrivit Mediafax care citează Axios.com.

Popularitatea preşedintelui Donald Trump a scăzut de la 49% la 39% în ultima lună, iar rata dezaprobării politicilor sale a crescut de la 48% la 57%.

Institutul de sondare a opiniei publice Gallup notează că furia publică faţă de moartea afro-americanului George Floyd în timp ce era imobilizat de agenţi de poliţie şi faţă de nedreptăţile rasiale reprezintă "o provocare semnificativă" pentru preşedintele Donald Trump.