Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, i-a strigat unei actrițe „să iasă de aici”, după ce aceasta i-a criticat reacția la pandemia de coronavirus în timpul unei conferințe ținute miercuri dimineață în fața reședinței sale, potrivit AFP.

Bolsonaro si BernartFoto: YouTube

Cris Bernart i-a strigat lui Bolsonaro că cele 38.000 de decese cauzate de COVID-19 nu erau doar statistici, ci familii din toată țara care suferă.

Bolsonaro, care a descris coronavirusul doar ca o "mică gripă" și a ordonat guvernatorilor de stat să slăbească restricțiile de izolare, i-a strigat la rândul lui actriței să plece.

„Ieși de aici, ai fost deja auzită! Pleacă de-aici!”, i-a spus președintele conform unui videoclip, care a fost distribuit intens pe rețelele de socializare.

Purtând o mască de față, Bernart i-a spus lui Bolsonaro că ea l-a susținut în campania electorală prezidențială din 2018, dar l-a acuzat că a trădat poporul brazilian.

Brazilia a devenit una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus, cu cel de-al treilea număr de decese după Statele Unite și Marea Britanie.