Atacul viperei nu i-a ucis soția, așa că a folosit o cobră: poliția indiană a arestat un bărbat acuzat că ar fi folosit doi șerpi veninoși pentru a-și ucide soția în încercarea de a face să pară o moarte accidentală, potrivit AFP.

Cobra (f: Anand Titus)Foto: Wikipedia

Potrivit anchetatorilor din statul Kerala (sudul Indiei), Sooraj, în vârstă de 27 de ani, a procurat o viperă în martie cu scopul de a o folosi împotriva soției lui, Uthra.

Tânăra a supraviețuit atacului, dar veninul a forțat-o să rămână două luni în spital, a declarat luni șeful poliției Ashok Kumar, pentru AFP.

În timp ce Uthra era în convalescență în casa părinților, Sooraj a aruncat în patul ei o cobră cumpărată de la un crescător de șerpi veninoși.

"Sooraj a rămas în camera lui și s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic. Își urmărea rutina de dimineață când a fost alertat de țipetele mamei lui Uthra", a spus poliția într-un comunicat.

Dusă la spital, femeia a fost declarată moartă. Părinții lui Uthra au început să bănuiască că văduvul dorea să preia proprietatea soției sale la doar câteva zile după moartea acesteia.

Uthra provenea dintr-o familie bogată, în timp ce Sooraj, care lucrează ca angajat la o bancă, avea o origine mai modestă. Cuplul are un copil de un an.

Înregistrările telefonice arată că suspectul a fost în contact cu crescătorii de șerpi și a vizionat videoclipuri cu șerpi pe internet, a spus poliția.