Muslim Mirror Web Deskinformează că o petiție online cere Casei Albe investigații pentru „crimele împotriva omenirii” și „malpraxisului medical” comise de Bill și Melinda Gates. Petiția număra pe 11 mai 500.000 de semnături.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați credibil că sterilizează intenționat copii kenyeni prin intermediul unui antigen HCG ascuns în vaccinuri antitetanice.

„Ni s-au adeverit cele mai rele temeri; că această campanie a OMS nu este pentru eradicarea tetanosului neonatal, ci un exercițiu bine controlat de sterilizare în masă pentru control forțat al populației prin intermediul unui vaccin cunoscut pentru restrângerea fertilității”, a spus dr. Ngare, purtător de cuvânt al Asociației Medicilor Catolici din Kenya. „Dovezile au fost prezentate Ministerului Sănătății înainte a treia rundă de imunizare, dar au fost ignorate”.

Vaccinul, care a fost administrat gratuit unui număr de 2,3 milioane de fete și femei de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF a fost finanțat de Global Alliance for Vaccines and Immunisation (GAVI), o organizație fondată și finanțată de Bill and Melinda Gates Foundation.