Premierul britanic Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds, și-au numit fiul nou-născut Wilfred Lawrie Nicholas, parțial în onoarea medicilor de la terapie intensivă care au salvat viața prim-ministrului britanic când acesta se lupta cu complicații legate de COVID-19, relatează Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Symonds a anunțat sâmbătă numele pe Instagram alături de o fotografie cu ea și băiatul născut miercuri. Potrivit acesteia băiatul a fost numit Wilfred după bunicul premierului britanic iar Lawrie după cel al propriului bunic.

Nicholas a fost ales în semn de recunoștință față de Nick Price și Nick Hart, doi medici pe care cuplul i-a lăudat că i-ar fi salvat viața prim-ministrului când acesta se afla la Spitalul Saint Thomas în cursul lunii trecute.

„Nu aș putea fi mai fericită”, a spus Symonds, adăugându-și mulțumirile personalului de la maternitatea spitalului University College din Londra

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, s-a întors la muncă luni după o perioadă de convalescență ca urmare a contractării noului coronavirus care l-a adus în stare gravă la terapie intensivă în timpul vârfului epidemiei.

Acesta le-a mulțumit doctorilor de la Spitalul Saint Thomas despre care a spus că „mi-au salvat viața, fără îndoială”.