Magnatul italian Silvio Berlusconi și-a scos recent la vânzare iahtul cu pânze "Morning Glory" pentru 11 milioane de dolari, la doar peste două decenii după ce l-a cumpărat de la Rupert Murdoch, despre care se spune că s-a căsătorit cu cea de-a treia soție a sa Wendi la bordul iahtului în 1999, potrivit CNN.

Berlusconi vinde Morning GloryFoto: msn.com

Într-o perioadă în care multe iahturi au încetat să navigheze din cauza pandemiei coronavirusului, nava de 158 de metri, construită de șantierul naval italian Perini Navi, caută un nou proprietar.

Berlusconi, notoriu pentru viața sa ”colorată”, a cheltuit de-a lungul timpului o avere ca să aducă numeroase îmbunătățiri vasului.

Super-iahtul „de primă clasă”, care este vândut prin intermediul brokerului Burgess, deține patru apartamente de lux, patru cabine și poate găzdui până la opt oaspeți.

Alături de „spațiile generoase și versatile de pe punte”, vasul are un salon în formă de L, un șemineu de marmură, o scară în spirală, împreună cu un bar de relaxare complet echipat și o masă de jocuri.