​Moștenitorul tronului britanic, prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, care fusese testat pozitiv cu coronavirus, a ieșit din auto-izolare după șapte zile și se simte bine, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Printul CharlesFoto: Profimedia Images

Săptămâna trecută, biroul său de la Clarence House anunțase că prințul a fost testat după ce manifesta simptome ușoare de coronavirus și se izolase la reședința Birkhall din Scoția unde continua să lucreze.

După consultații din partea medicului său, prințul a ieșit acum din auto-izolare, a anunțat Clarence House. El își va relua întâlnirile și va face mișcare conform recomandărilor medicale și guvernamentale.

Totuși, soția sa Camilla, care fusese testată negativ pentru coronavirus, va rămâne în auto-izolare până la sfârșitul săptămânii în caz că va manifesta simptome la rândul său.

Buckingham Palace anunțase anterior că regina Elizabeth, care plecase de la Londra la castelul Windsor pe 19 martie împreună cu soțul său Philip, în vârstă de 98 de ani, se simte bine. (Reuters, citată de The New York Times).