​​Un aprozar din Statele Unite a fost nevoit să arunce alimente de 35 de mii de dolari, după ce o femeie ar fi strănutat intenționat pe ele. Femeia este cercetată pentru răspândirea deliberată a coronavirusului, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc într-un aprozar din Hanover Township, Pennsylvania. O femeie ar fi intrat în aprozar și ar fi început să tușească intenționat pe produse de panificație, carne și alte alimente. Incidentul a fost povestit într-o postare pe Facebook a magerului magazinului, Joe Fasula.

Angajații au scos-o pe femeie din magazin și au contactat autoritățile. Acestea nu cred că femeia este infectată cu coronavirus, dar o vor testa pentru a se asigura.

Joe Fasula a adăugat că au fost aruncate alimente în valoare de 35 de mii de dolari, iar aprozarul a fost dezinfectat.

Departamentul de Justiție a declarat miercuri că cei care zădărnicesc combaterea noului virus ar putea chiar să fie acuzați de terorism. Chiar săptămâna acesta, în Missouri, o femeie de 26 de ani a fost condamnată pentru amenințări teroriste, după ce ar fi lins mai multe deodorante dintr-un magazin Wallmart. Totul s-ar fi petrecut la începutul lunii martie și ar fi fost chiar filmat.