Clădirea în care se află birourile agenţiei de presă croate Hina, din centrul Zagrebului, a fost grav deteriorată în cutremurul de duminică, dar agenţia anunţă că va continua să-şi ofere toate serviciile clienţilor săi.

Cutremur CroatiaFoto: Profimedia Images

Toate ştirile referitoare la epidemia de coronavirus din Croaţia sunt disponibile gratuit pe site-ul web al Hina (https://www.hina.hr/) şi pe pagina dedicată referitoare la sănătate (https://zdravlje.hina.hr/). Majoritatea ştirilor despre cutremurul care a zguduit capitala Zagreb şi zonele învecinate duminică dimineaţa sunt de asemenea disponibile gratuit, potrivit Agerpres.

Zeci de persoane au fost rănite, una fiind în stare critică în urma a două cutremure de suprafaţă produse duminică dimineaţă în capitala Croaţiei, Zagreb, numeroase clădiri fiind avariate, transmite Mediafax..

Două cutremure de 5,4, respectiv 4,6 grade s-au produs duminică dimineaţă în zona oraşului Zagreb, la adâncimea de doar zece kilometri, conform Institutului american de geofizică (USGS).

O adolescentă în vârstă de 15 ani este în stare critică în urma seismului, a declarat Goran Roic, directorul Spitalului de Pediatrie din Zagreb, citat de agenţia de presă HINA.

În urma seismelor au fost rănite alte zeci de persoane, cele mai multe având răni uşoare.