O navă de croazieră transatlantică nu poate acosta niciunde din cauza coronavirusului. La bord se află 5 pasageri confirmați cu coronavirus, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

La bord se află peste 600 de pasageri iar din cauza cazurilor de coronavirus, niciun port din marea Caraibelor nu le-a permis să acosteze.

Oficialii britanici explorează opțiunile pe care le au pentru a permite acostarea navei botezate MS Braemar. Braemar a acostat momentan la 25 de mile de Bahamas și așteaptă noi ordine din partea autorităților pentru a putea să aducă la bord mâncare, combustibil, medicamente și mai mult personal medical.

20 de pasageri, 20 de membri ai echipajului, inclusiv un doctor, sunt în carantină după ce au manifestat simptome de gripă.

Un purtător de cuvânt al companiei care deține nava, Fred Olsen Cruise Lines, a anunțat că nu exclude varianta care nava de croazieră să se întoarcă în Southampton, Anglia, de unde a venit inițial.

Nava era programată să facă mai multe opriri, dar acest lucru a fost imposibil pentru că au fost raportați pasageri cu simptome de gripă. Majoritatea pacienților sunt bătrâni, ceea ce a făcut ca nivelul de anxietate să fie unul ridicat la bord.

Compania care deține nava a anulat orice croazieră până pe 23 mai.