Coronavirusul ar putea crea probleme în fabricarea sucurilor Coca-Cola cu 0 zahăr

de Gabriela Florea     HotNews.ro
Vineri, 28 februarie 2020, 22:45 Actualitate | Internaţional


Coca Cola
Foto: pexels.com
Reprezentanții Coca-Cola au declarat la începutul acestei săptămâni că noul virus le-a perturbat lanțul de aprovizionare, iar rezerva de îndulcitori artificiali ar putea scădea dacă Covid-19 continuă să se răspândească, scrie CNN.

Producția și exporturile au înregistrat întârzieri pentru furnizorii de îndulcitori artificali ai Coca-Cola, aceștia fiind folosiți în băuturile dietetice și fără-zahăr ale companiei, conform informațiilor dezvăluite în raportul anual al companiei.

„Ne-am putea confrunta pe termen lung cu rezerve ceva mai scăzute ale ingredientelor, în cazul în care operațiunile de producție și export din China se vor deteriora”, se arată în comunicat.

Principalii îndulcitori artificiali pe care Coca-Cola îi utilizează în produsele sale includ aspartam, acesulfam de potasiu, sucraloză, zaharină, ciclamat de sodiu și glicozide steviol.

În raportul anual, Coca-Cola a indicat că sucraloza este considerată o „materie primă critică” provenită de la furnizori din SUA și China. Splenda, un produs cu sucraloză utilizat în Cola dietetică este fabricat în SUA și nu provine din China.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















6996 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by