Donald Trump Jr. a obţinut permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska, potrivit New York Times, citat de Mediafax. Vânătoarea îl va costa pe fiul cel mare al preşedintelui SUA 1.160 de dolari.

Donald Trump Jr.Foto: Agerpres/AP

De asemenea, un club de vânătoare din SUA a scos la loterie o expediţie de lux în compania lui Donald Trump Jr. în valoare de 150.000 de dolari.

Partida de vânătoare va avea loc în apropierea oraşului Nome, aflat lângă Marea Bering.

În Alaska, mii de oameni depun cerere de vânătoare de urşi, elani sau alte animale. Doar câţiva dintre ei primesc însă permisiunea, care se se acordă în urma unei trageri la sorţi.

Donald Trump Jr. nu a avut concurenţă. Doar el şi alţi doi vânători au aplicat pentru unul dintre cele 27 de premise.

Ca să meargă până la capăt cu vânătoarea, fiul cel mare al liderului de la Casa Albă va achita 1.000 de dolari drept taxă de nerezident şi încă 160 de dolari pentru permisul de vânătoare acordat unui nerezident.

El îşi va recupera uşor aceşti bani. Un club de vânătoare a scos la loterie o expediţie de lux în compania lui Donald Trump Jr. În schimbul a 150.000 de dolari, câştigătorul loteriei va petrece şapte zile în compania lui Donald Trump Jr, în noiembrie, la o vânătoare în Alaska.