Conform unui raport al poliției, o membră a Congresului statului Michigan din SUA a fost evident deranjată de faptul că arestarea ei din decembrie pentru conducere a mașinii sub influența alcoolului a fost înregistrată de camerele video ale poliției.

Rebekah Warren, senatoare democrata in MichiganFoto: Oakland County Sheriff

O înregistrare obținută de postul de televiziune WXYZ-TV din Detroit o arată pe Rebekah Warren pe bancheta din spate a mașinii poliției, după ce a fost reținută la Auburn Hills pe 26 decembrie 2019. „Pentru viitorul meu, nu vreau să mă înregistrați”, a spus Warren. „Îmi va ruina cariera”.

„Nu înțelegeți: am fost aleasă”, adaugă Warren. „Oamenii vor vedea – o senatoare a fost arestată. Va fi ca... (un cuvânt obscen). Aceasta va fi cea mai faimoasă arestare pe care ați făcut-o”.

În înregistrare continuă să-i spună ofițerului că va veni momentul în care amândoi vor fi văzuți la televizor. „Va fi clipa în care cariera senatoarei de Ann Arbor se va fi terminat”. Postul TV informează că la un moment dat Warren a fost deranjată că i s-au pus cătușe, spunând că nu a fost „agresivă”.

„Voi pune asta pe lista lucrurilor pe care le voi avea de făcut dacă voi avea vreodată șansa de a-mi salva cariera. Nu voi avea această șansă, dar va fi OK”, a mai spus ea. Televiziunea a spus că Warren n-a răspuns la solicitarea de comentarii.

Poliția a anunțat că Warren a fost oprită de un polițist după ce a văzut-o rulând șerpuit în trafic și ștergând un parapet pe autostrada Interstate 75. După ce a refuzat să efectueze testul de respirație, poliția a dus-o la un spital, unde i s-a prelevat sânge.

Rezultatul testului a fost 0,21, mai mult decât dublu decât limita legală de 0,08 și mult peste 0,17 – limita beției zdravene în legea din Michigan, a anunțat secția de poliție.

Cazul ei este încă în analiză. (Fox News)