Două persoane au fost ucise iar o alta a fost rănită, luni, într-un atac armat comis la o universitate din Texas, Statele Unite, informează presa americană.

Atac armat la o universitate din TexasFoto: captura video

UPDATE: Polițiștii anunță că persoanele decedate sunt două femei, descoperite în holul unui cămin din campusul studențesc. Un copil de circa 2 ani, rănit, a fost de asemenea găsit lângă cele două victime. Starea acestuia este stabilă, au precizat autoritățile.

Nici cele două femei și nici copilul nu au fost încă identificați. Totodată, poliția nu a precizat dacă autorul a fost prins.

________

Potrivit publicației ABC13, departamentul de poliție din campusul Universității A&M din orașul Commerce (unde studiază peste 12.000 de studenți) a anunțat acest atac armat luni, în jurul orei locale 11.00, precizând că este o situație în desfășurare, atacatorul fiind căutat.

Studenții și personalul din campus au fost îndemnați să se pună la adăpost, ca„măsură de precauție”, în timp ce poliția investighează incidentul armat, care ar fi avut loc într-unul din cămine.

Orașul Commerce se afă situat în nord-estul statului american Texas, la circa 100 de kilometri de Dallas.