Agenţi ai serviciilor de securitate au tras focuri de armă şi au arestat preventiv doi suspecţi care au forţat un dispozitiv de control la reşedinţa preşedintelui SUA, Donald Trump, din Mar-a-Lago, în statul Florida, conform Mediafax . Preşedintele Donald Trump nu se afla în reşedinţă în momentul incidentului de securitate, dar urmează să ajungă în Mar-a-Lago peste câteva ore.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un vehicul de teren de culoare neagră a încercat să forţeze un punct de control situat pe drumul care conduce spre intrarea principală în reşedinţa prezidenţială din Mar-a-Lago, a comunicat Departamentul Şerifului din Palm Beach. Punctul de control, care are bariere metalice şi blocuri de beton, se află la câţiva kilometri distanţă de intrarea în reşedinţă.

Potrivit postului tv WSVN 7 News, vehiculul suspect a fost urmărit de agenţi de poliţie şi din cadrul Serviciului de protecţie Secret Service, care au tras focuri de armă. Serviciul de protecţie Secret Service a confirmat incidentul, anunţând că va organiza o conferinţă de presă pentru a oferi detalii.