Korisa Miller din Warren, Michigan se afla la pescuit cu o prietenă pe 27 ianuarie, atunci când a alunecat și a căzut într-un lac înghețat. Prietena sa nu a putut să o scoată din apă, așa că a sunat la serviciul de urgență. Șeriful a postat clipul de salvare pe Facebook pentru a aduce la cunoștință cât de periculos poate fi pescuitul lângă apa înghețată, scrie The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu toate că intențiile șerifului au fost de a informa publicul, mulți internauți au început să o critice pe femeie. Multe comentarii au fost legate de greutatea sa, dar și de faptul că aceasta „nu ar fi fost îmbrăcată potrivit pentru mersul la pescuit”. Văzând comentariile negative, femeia s-a hotărât să ia atitudine, răspunzându-le celor care o criticau prin următorul mesaj:

„Eu sunt femeia care a căzut în apă și v-am citit toate comentariile. Unora dintre voi ar trebui să vă fie rușine pentru lucrurile pe care le spuneți la adresa mea. Vreau să lămuresc lucrurile definitiv. Evident, știu că nu trebuie să calc pe gheață atunci când nu este total înghețată. Nu sunt proastă. Aveam haine pe mine. Am avut un hanorac și o haină de iarnă, dar când au încercat să mă scoată din apă, hainele mă sufocau așa că au trebuit să mi le rupă. Nu m-am dus la pescuit într-un maieu”, a scris femeia pe Facebook.

Miller a mai povestit și cum a avut loc incidentul, afirmând că a alunecat de pe marginea lacului. Potrivit spuselor ei, a fost doar o chestiune de secunde până când apa a înghițit-o complet. Prietena ei, alături de alte două persoane au ajutat-o să-și țină capul la suprafață.

„Nu a fost nevoie decât de două minute pentru a nu-mi mai simți picioarele”, a mai spus Miller.

Femeia a mai declarat pentru presa locală faptul că speră că imaginile îi vor ajuta și pe alții să conștientizeze cât de periculos poate fi pescuitul lângă apa înghețată.