UE: Eurodeputații cer un încărcător universal, în ciuda opoziției Apple

DEZBATERE VIDEO De la dosarul cu șină la smart city. Cum îmbunătățește tehnologia viața oamenilor - exemple concrete. Autorități: Fără o strategie națională, vom face proiecte haotice
Una dintre cele mai importante linii de tramvai din București, care face legătura între Băneasa și centru, stă închisă de 4 ani / Motivul: pe terenul unde întoarce tramvaiul sunt cereri de retrocedare
EXCLUSIV Proiectele imobiliare controversate care vor merge mai departe după ce Nicușor Dan a suspendat PUZ-urile sectoarelor. Miza cea mai mare e la sectorul 2
De ce nu poți să-ți plătești online taxele și impozitele la toate primăriile? Ministrul Teleman ar vrea amenzi pentru instituțiile care nu se înrolează în Ghișeul.ro
Conturul unui conflict militar Rusia - Ucraina, mai pronunțat ca niciodată: „Concentrarea de forțe rusești e mai mare ca în 2014. Nu excludem niciun scenariu, de la Putin ne putem aștepta la orice”
HARTĂ INTERACTIVĂ Autostrada „Moldovei” A7 Pașcani - Suceava - Siret: Variantele de traseu analizate oficial
Modelul de afacere al Apple exploatează în mod inteligent nevoia gherțoiului de a epata. Asta se vede mai ales în țările sărace pe unde am călătorit. În China, în Mexic În Indonezia, ești un nimeni dacă nu poți avea un Apple cât mai recent. O chinezoaică chiar m-a întrebat cu o privire compătimitoare: „Cum, tu medicul american nu-ți permiți un Apple ?!” I-am răspuns râzând că prefer acțiunile lor mai degrabă decât gadget-urile lor.
Oamenii fac mai degrabă foamea decât să nu-l poată afișa cu nonșalanță. Cu câît sunt mai săraci și amărâți cu atâta sunt mai ahtiați după aparența statutului sociel. De aceea Apple va continua să producă munți de parale pentru noi acționarii săi.
Imi place in mod deosebit aia cu "nevoia gherțoiului de a epata"!
Pe tot continentul ala cu ifose de fata batrana, in ultimii 50 de ani s-au facut vreo doua inovatii tehnologice cu real impact, iar una e chiar produs romanesc: "mustarul cu hrean"...da' iuropienii vor sa impuna standarde...
...hahahahahahahaha
Si nu stiu cum de te trezesti tu mai breaz sa zici ca e altfel.
Europenii inventeaza dar numai in afara Europei.
Si da', ioropienii au votat cresterea cozii la cireasa...daca n-o faceau ei, ciresele erau prune...hahahahaha.
Cica seful Hezbollah ascuns in muntii Libanului nu mai admite nici un telefon mobil la peste 10 km in jurul de vizuinii lui.
Mania asta de a reglementa totul e specifică regimurilor tiranice, Au avut-o și naziștii și comuniștii. Pe de o parte omul trebuie să înțeleagă că el e sluga statului și nu invers. Pe de altă parte la o adică la atâta amar de reguli șe legi degeaba și contradictorii oricine poate fi găsit vinovat de ceva. Combinația hidoasă de neonazism și neomarxism îmbrățișează Europa precum își îmbrățoâișează pitonul prada.
Impunerea unui standard care peste 2-5 ani devine complet inutila nu este doar un abuz, este o aberatie birocratica cu iz americanofob.
Unificarea pe Android la USB-C s-a facut in mod natural pentru ca era o solutie superioara celor anterioare. By the way USB-C este un standard creat in cooperare de mai multe companii ne-europene printre care Intel si Apple. Motivul pentru care Apple a creat lightning inaintea USB-C este ca Apple se saturase sa astepte standardizarea si si-au facut singuri conectorul lor. Dupa care restul firmelor au ajuns dupa cativa ani la un compromis si asa a aparut USB-C.
Problema mea e ca dincolo de deciziile abuzive ale globalistilor neolibs cu care oricum m-am obisnuit, tehnic vorbind solutia Apple mi se pare cel putin mie personal superioara. USB-C are conector mamă si ca si USB Type A intra greu in device.. Lightning are conector tată care cel putin mie nu mi s-a impiedicat niciodata in idevice.