Comandatul Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Daryl Osby, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că în elicopterul în care și-a pierdut viața Kobe Bryant s-au aflat în total 9 persoane, dintre care niciuna nu a supraviețuit, potrivit Mediafax.

Kobe BryantFoto: Captura YouTube

Daryl Osby a mai menționat faptul că la locul accidentului au intervenit în total un număr de 56 de paramedici, pompieri și polițiști.

Șeriful din Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat că se așteaptă sosirea la locul accidentului a medicului legist și a confirmat faptul că niciuna dintre cele 9 persoane aflate la bordul aparatului de zbor nu a supraviețuit.

Villanueva a completat că ”ar fi nepotrivit să confirmăm decesul cuiva până când medicul legist nu a identificat cadavrul”.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Federale a Aviației, Allen Kenitzer a precizat că aparatul de zbor era un Sikorsky S-76 B.

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-ar fi prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autoritățile din Los Angeles au declarat că nicio persoană de la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.