Un deținut care a evadat luna trecută dintr-un penitenciar din Belgia a trimis închisorii o carte poștală prin care transmitea salutări din Thailanda, conform The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oualid Sekkaki este unul dintre condamnații care au evadat pe data de 19 decembrie dintr-o închisoare din orașul belgian Anvers. Aceștia au sărit un zid al închisorii în timp ce o mașină i-a preluat afară. Trei dintre aceștia au fost arestați în apropierea închisorii, în timp ce al patrulea a reușit să scape, fiind prins abia în ianuarie la Nijmegen, în Olanda. Cât despre Oualid Sekkaki, nimic nu s-a mai auzit de el până acum.

Unul dintre gardienii închisorii a declarat pentru mass-media belgiană că o scrisoare cu numele lui Oualid Sekkaki a fost primită pe adresa închisorii. Aceasta era dedicată celor trei directori ai închisorii, conținând cartea poștală cu pricina. Nu este sigur dacă acesta chiar se află în Thailanda sau vederea a fi fost trimisă pentru a crea confuzie în rândul autorităților.

Potrivit publicației belgiene De Morgen, Oualid Sekkaki s-a născut în Maroc și este fratele lui Ashraf Sekkaki, cel care a evadat de mai multe ori din închisoare.

Oualid Sekkaki fusese arestat pentru că avea în posesie aproape 25.000 de pastile de ecstasy. Acesta mai era cercetat și pentru un incident armat.