Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a anunțat că își caută o iubită pe care să o ia cu el într-o călătorie în jurul lunii. Femeia trebuie să aibă peste 20 de ani și să fie o susținătoare „a păcii mondiale”, scrie The Independent.

Yusaku MaezawaFoto: Captura YouTube

Miliardarul urmează să zboare în jurul lunii în anul 2023, în calitate de primul pasager al zborului efectuat de compania lui Elon Musk, SpaceX.

Maezawa s-a despărțit de curând de iubita sa, actrița Ayame Goriki, în vârstă de 27 de ani. Acum, japonezul a declarat că vrea să își găsească „o parteneră de viață care să strige din spațiul cosmic despre dragostea lor și despre pacea mondială”.

Căutarea miliardarului pentru o iubită va fi subiectul unui nou documentar care se va numi „Full Moon Lovers” și care va fi disponibil pe AbemaTV.

Aplicantele trebuie să fie și „interesate să meargă în spațiu și să fie apte să participe la pregătirea de dinaintea zborului”. Termenul limită pentru aplicații este 17 ianuarie, iar Maezawa își va alege partenera până la finalul lunii martie.