După ce Iranul a atacat bazele militare ale SUA din orașele Erbil şi Anbar din Irak, toate privirile s-au întors către baza militară aeriană de la Incirlik, Adana, unde nu s-a observat agitaţie, potrivit Akșam, citat de Rador.

HotNews.roFoto: Hotnews

Situată în cartierul Incirlik, la 10 km depărtare de centrul oraşului, la baza militară de la Incirlik, unde este instalat al 39-lea Comandament al Flancului din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA şi al 10-lea Comandament al bazei de tancuri petroliere din cadrul Comandamentului Forţelor Aeriene ale Turciei, de-a lungul nopţii a fost linişte.

De la atacurile iraniene din Irak ca răspuns la uciderea comandantului al-Quds, Qassem Soleimani, şi până în prezent, la baza militară de la Incirlik, unde de o lungă perioadă de timp nu mai sunt staţionate avioane de luptă aparţinând Forţelor Aeriene ale SUA, este linişte.

În dimineața zilei de ieri doar un avion cargo aparţinând Forţelor Aeriene ale SUA a aterizat la Incirlik, alte mişcări nu au fost înregistrate şi nici în privinţa măsurilor de securitate nu a fost făcută vreo declaraţie.