Un hoț a fost prins, marți, după ce aruncat cu banii furați dintr-o bancă din Colorado și a strigat trecătorilor „Crăciun Fericit!”, relatează Mediafax citând Reuters.

Hot prins ColoradoFoto: Captura YouTube

Bărbatul, care avea o barbă albă, a fost arestat și are de plătit o cauțiune de 10.000 de dolari. El este acuzat că a jefuit o bancă din Colorado și a aruncat banii furați în sus strigând „Crăciun Fericit!”.

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat în apropierea unei cafenele Starbucks după ce a jefuit Academy Bank din Colorado Springs, arată un raport al poliției.

Polițiștii spun că suspectul „a amenințat că va folosi o armă” și a plecat din bancă cu o sumă de bani care nu a fost precizată.

Poliția nu a comentat, dar postul de televiziune KKTV, din Colorado Springs, a anunțat că un martor a povestit că Oliver a ieșit din bancă și a aruncat banii „peste tot”.

„A început să arunce banii din pungă”, după care a strigat „Crăciun Fericit!”, povestește Dion Pascale.

Martorul povestește că trecătorii au adunat o parte din bani și i-au înapoiat băncii. În tot acest timp, Oliver a mers la cafenea și s-a așezat la o masă așteptând să îl aresteze poliția.

Publicația The Denver Post a citat o declarație a poliției potrivit căreia „zeci de mii de dolari” încă nu au fost recuperați, dar și că nu există nicio probă că Oliver ar fi fost înarmat în timpul jafului.

Oliver, prezentat în imaginile oferite de poliție cu păr cărunt și barbă albă, este în arest la închisoarea El Paso County și urmează să apară joi în fața judecătorului.