Donald Trump, preşedintele SUA, a declarat marţi că este într-o "poziţie foarte bună" înaintea procesului din Senat privind demiterea, afirmând că politicienii democraţi l-au tratat "foarte incorect", dar va fi susţinut de liderii republicani, informează Mediafax citând agenţia Bloomberg.

Donald TrumpFoto: Flickr/ Gage Skidmore

"Sunt într-o poziţie foarte bună", a afirmat Donald Trump de la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, situată în Palm Beach (Florida). "Avem majoritate. Totul depinde de Mitch McConnell, este un tip bun şi foarte corect", a adăugat Donald Trump, notând că liderul grupului politic republican din Senat "poate face orice vrea".

Liderul de la Casa Albă a catalogat-o drept "disperată" pe Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor. "Ea urăşte toţi oamenii care au votat cu mine şi cu Partidul Republican. Unii oameni cred că ea nu ştie ce face, mulţi oameni cred acest lucru.

Liderii democraţi m-au tratat foarte incorect, iar acum vor corectitudine în Senat", a subliniat Donald Trump, inculpat în Camera Reprezentanţilor în vederea demiterii.