Un post rus de televiziune a oprit difuzarea serialului care a lansat cariera politică a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, după numai o zi de la premieră, după ce telespectatorii au observat că a fost editată o glumă obscenă la adresa lui Vladimir Putin din primul episod, relatează Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postul TV TNT, parte a trustului de media, a provocat uimire când a anunțat că va difuza ”Servitorul poporului”, al cărui star este Volodimir Zelenski, care interpretează un profesor care devine președinte. Ulterior, Zelenski chiar a obținut anul trecut funcția de președinte.

TNT a început difuzarea serialului miercuri, însă a editat un joc de cuvinte despre Putin și marca de ceas Hublot, care în rusă sună ca un cuvânt obscen.

TNT trebuia să continue difuzarea serialului joi și vineri, dar acesta a fost înlocuit, a relatat cotidianul Vedomosti. În grila de programe apare acum un serial a cărui acțiune se desfășoară într-un spital și seriale de comedie rusești.

TNT nu a răspuns la cererea de a comenta cenzura. A negat că avea de gând să continue difuzarea serialului și a spus că a difuzat primele episoade ca parte a unui truc de marketing pentru o platformă pe care trebuie să plătești ca să vezi filme și că acolo serialul va fi în continuare disponibil.