Trupurile fără viață a doi bătrâni, soț și soție, au fost găsite îngropate în zăpadă în statul american Arizona. Oamenii legii investighează cazul, prioritățile lor fiind să afle ce a cauzat această situație și de cât timp au decedat cei doi. Potrivit bărbatului care i-a găsit pe bătrâni, aceștia ar fi murit cu o săptămână înainte de a fi găsiți, potrivit CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cuplul a fost identificat de autorități ca fiind doi rezidenți din Ash Fork, din comitatul Yavapai, Arizona. Este vorba despre Richard Alexander în vârstă de 74 de ani și de soția sa, Elizabeth Alexander în vârstă de 79 de ani. Cei doi au fost găsiți la „câteva minute de mers pe jos de propria lor casă”, potrivit declarației bărbatului care a descoperit trupurile fără viață.

Potrivit unui comunicat dat de poliție, cei doi bătrâni nu prezintă semne de violență și mai mult ca sigur „au decedat din cauza expunerii la mediul înconjurător”. Cu toate acestea, trupurile vor fi supuse unei autopsii pentru a înlătura orice dubiu.

Conform declarațiilor date de Michael Haas, bărbatul care i-a găsit pe cei doi, bătrânii zăceau îngropați în zăpada, iar mașina lor a fost găsită abandonată la aproximativ un kilometru și jumătate de locul în care au murit cei doi. Haas mai e de părere că bătrânii au zăcut acolo aproximativ o săptămână înainte ca el și soția lui să îi găsească.