O reporteriță a declarat că se simte „violată” și „jenată” după ce a fost lovită peste fund de un bărbat în timpul unei transmisiuni în direct. Alex Bozarjian relata de pe marginea drumului de la o cursă de 10 kilometri organizată în orașul Savannah din statul american Georgia, când un participant a agresat-o, notează The Independent.

Alex BozarjianFoto: Captura YouTube

Bozarjian părea vizibil afectată în timp ce fluxul de alergători continua să treacă pe lângă ea. Ulterior, jurnalista i s-a adresat bărbatului trimițându-i următorul mesaj: „Pentru bărbatul care mi-a dat o palmă peste fund în timp ce făceam live-ul din această dimineață: m-ai violat, m-ai făcut să mă simt ca un obiect și m-ai făcut de rușine. Nicio femeie nu ar trebui să fie nevoită să treacă printr-o astfel de situație nici la locul de muncă și nici în altă parte!”, a declarat reporterița.

Robert Wells, directorul consiliului sportiv din Savannah, a promis că îl va găsi pe alergător și va lua măsuri. „Alex, ceea ce s-a întâmplat astăzi este 100% inacceptabil", a spus Wells. „Ai promisiunea mea că îl vom identifica. Acest lucru nu va fi tolerat la evenimentele noastre. Mă bucur că avem echipamentul sportiv și fotografii care ne ajută să îl identificăm mai ușor. ”