Un dentist din statul american Alaska a fost dat în judecată după ce s-a aflat că bărbatul a operat un pacient în timp ce stătea pe un scuter de tip hoverboard. Conform investigatorilor, Seth Lookhart, a trimis clipul familiei și prietenilor, lăudându-se că duce „îngrijirea pacienților la un nou standard”, potrivit CNN.

HoverboardFoto: Pexels

Veronica Wilhelm, pacienta sa, a declarat că nu știa că dentistul se afla pe un hoverboard în timp ce îi făcea extracția dentară în luna iulie 2016. Wilhelm a aflat despre cele întâmplate abia atunci când investigatorii au contactat-o pentru a confirma dacă ea este pacientul care apare în videoclip.

Miercuri a avut loc o înfățișare pentru procesul lui Lookhart, iar fosta sa pacientă a mărturisit că dentistul nu a întrebat-o în niciun moment dacă se simte confortabil cu ideea ca el să-i execute extracția dintelui în timp ce se afla pe un hoverboard. De asemenea, femeia a mai spus că nu ar fi fost niciodată de acord cu așa ceva.

„Aș fi spus că nu sunt de acord nici în ruptul capului! Nu este profesionist...e o nebunie!” a declarat Wilhelm.

Procesul dentistului a început pe data de 12 noiembrie și se va încheia vineri.

Lookhart mai este acuzat și de fraudă și furt. Conform registrelor, licența dentistului ar fi fost suspendată în iunie 2017.