Ucigașul care a deschis focul într-o bază aeronavală din Florida, vineri, ucigând trei persoane înainte de a fi omorât, era un saudit membru al aviației Regatului, care urma un curs de formare, a confirmat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, citat de AFO.

Politia americana (foto arhiva)Foto: Captura YouTube

"Cred că vor fi necesare multe răspunsuri legate de faptul că acest individ, un străin, membru al aviației saudite, se antrena pe teritoriul npstru și a comis" aceste crime, a spus guvernatorul, într-o conferință de presă.

Un atac armat a avut loc vineri dimineață la baza ”Blue Angels”, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit și opt au fost rănite. Atacatorul a fost și el împușcat mortal,

Două dintre decese au fost pronunțate la fața locului, iar al treilea la spital, fiind vorba de o persoană care fusese rănită.

Focul a fost deschis în jurul orei 6.30 a.m., ora locală, la sediul ”Blue Angels”, escadrila de zbor a marinei americane. Un purtător de cuvânt al spitalului Baptist a precizat că au fost primiți 5 pacienți.