Un atac armat a avut loc vineri dimineață la baza ”Blue Angels”, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit și opt au fost rănite. Atacatorul a fost și el împușcat mortal, potrivit abcnews.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 18:35 Trei persoane au murit în urma atacului, iar opt sunt la spital rănite, potrivit, potrivit abcnews. Atacatorul a fost ucis și el.

Două dintre decese au fost pronunțate la fața locului, iar al treilea la spital, fiind vorba de o persoană care fusese rănită.

Atacatorul a fost ucis în urma unui schimb de focuri în care și doi polițiști au fost răniți, notează abcnews.

Focul a fost deschis în jurul orei 6.30 a.m., ora locală, la sediul ”Blue Angels”, escadrila de zbor a marinei americane. Un purtător de cuvânt al spitalului Baptist a precizat că au fost primiți 5 pacienți.

"Pot confirma că există un atacator activ chiar acum pe baza navală Pensacola," a declarat Amber Southard, o purtătoare de cuvânt a șerifului.

Ea a mai spus că, deocamdată, nu sunt disponibile alte informații pentru a fi transmise publicului.

Și stația Maritimă Pensacola a transmis, pe contul de twitter, că este la curent cu informațiile privind existența unui posibil atacator activ la nava respectivă.