Un tobogan gonflabil s-a prăbușit dintr-un zbor al companiei Delta care plecase de la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris și care mergea spre Aeroportul Internațional Logan din Boston. Dispozitivul a căzut duminică din avion în curtea unui bărbat din Massachusetts, relatează CNN.

Tobogan de evacuareFoto: Wikimedia Commons

„E o nebunie”, a declarat Wenhan Huang, din Milton, Massachusetts. „Cine s-ar fi putut gândi că ar putea cădea ceva din aer fix în curtea mea? E un tobogan destul de greu. Nici măcar nu îl pot ridica”, a mai zis Huang.

Bărbatul a spus că în momentul în care toboganul ”a aterizat” în curtea sa, el se afla afară, ocupându-se de gospodărie. Huang și-a dat seama că dispozitivul provenea dintr-un avion atunci când a văzut că scria pe lateral cuvântul „Boeing”.

Compania aeriană investighează posibilele cauze care ar fi putut duce la acest incident: „Echipa noastră de mentenanță investighează aeronava. Momentan nu vă putem oferi alte informații. Zborul a aterizat în siguranță”, au declarat reprezentanții Delta Airlines printr-un comunicat.