Adolescenții de 15, 16 și 17 ani și-au recunoscut faptele în fața judecătorilor. Aceștia le-au atacat pe femei cu monede și au făcut comentarii homofobe la adresa lor, conform BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Băiatul de 17 ani, care nu a recunoscut că homofobia a stat în spatele faptelor sale, și-a aflat pedeapsa. Acesta va petrece 4 luni într-un centru de reabilitare și 20 de ore de muncă în folosul comunității. Ceilalți adolescenți care și-au recunoscut faptele își vor afla sentința luna viitoare.

Evenimentul s-a petrecut în Londra, pe 30 mai, când cei trei adolescenți au jignit și atacat un cuplu de lesbiene. Femeile au declarat în fața judecătorilor că băieții doreau ca acestea să le explice și arate cum se desfășoară actul sexual în cadrul cuplului lor. Femeile au adăugat că este clar faptul că atacul a fost cauzat de orientările lor sexuale. Întrebate dacă cei trei au fost agresivi și enervanți, cuplul a declarat că băieții au fost foarte agresivi, atât verbal cât și fizic.

Avocatul inculpaților a spus că gestul adolescenților a fost unul stupid și fără pic de judecată. Cu toate acestea, el a adăugat că atacul nu a fost cauzat de orientarea sexuală a cuplului. Avocatul a concluzionat că atacul a fost unul pueril, copiii fiind incitați de cele două femei.