​​O femeie din Ohio, Statele Unite ale Americii, a fost arestată pentru că și-a înjunghiat victima dintr-un motiv cât se poate de ciudat. Se pare că aceasta era nemulțumită că victima purta cizme din blană, potrivit BBC.

Meredith LowellFoto: Captura YouTube

Femeia de 35 de ani pe nume Meredith Lowell, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată ca urmare a atacului provocat de aceasta într-o biserică. Chiar dacă motivul atacului se pare că ar fi fost faptul că cea atacată purta cizme din blană, s-a constatat faptul că nici măcar nu era blana autentică, ci imitație.

Victima femeii este, se pare, babysitter la biserică. Aceasta se ocupa de transportul copiilor spre corul bisericii. Femeia atacată a fost înjunghiată de 2 ori în zona mâinilor și o dată în abdomen. Cele trei lovituri nu îi pun în pericol viața victimei.

Din spusele autorităților, atacul ar fi fost unul neprovocat, venit de nicăieri. Poliția a ținut să le mulțumească public celor care au intervenit pentru a aplana conflictul. Dacă aceștia nu ar fi intervenit, potrivit organelor de poliție, situația ar fi putut degenera iar victima ar fi putut fi imposibil de salvat.

Meredith Lowell este acuzată tentativă de crimă în urma acestui incident. Totuși, nu este prima oară când femeia are probleme cu legea. În 2012, aceasta a fost acuzată că ar fi angajat un asasin pentru a omorî un om care purta frecvent haine din blănuri de animale.