Un agent de securitate al magazinului Primark care forța fetele tinere să întrețină relații sexuale cu el, asta după ce le prindea că fură din magazin, a fost condamnat pentru viol. Zia Uddin profita de unghiurile moarte ale camerelor de supraveghere și a abuzat patru adolescente în vârstă de 15 ani în anul 2017, când lucra într-un magazin Primark din Kingston, Marea Britanie, potrivit The Indepedent.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce prindea fetele cu hainele furate, bărbatul le amenința spunându-le că atât părinții, cât și poliția vor fi contactați și că adolescentele vor rămâne în custodia forțelor de ordine pentru o lungă perioadă de timp, asta dacă nu procedau cum le spunea el. Apoi, le făcea să înțeleagă că singura modalitate de a scăpa era dacă întrețineau acte sexuale cu el.

Agentul de securitate a fost prins după ce colegii lui au observat un comportament ciudat, inclusiv completarea incorectă a documentelor care indicau incidentele de furt din magazin, dar și din cauză că solicita ca imaginile de pe camerele de supraveghere să fie șterse. De asemenea, era știut faptul că bărbatul păstra prezervativele în camera de control a magazinului.