Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a căzut de pe scenă în timp ce încerca să coboare scările, la Digital Summit, organizat la Dortmund. Altmaier a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dus la spital, în timp ce presa a fost îndepărtată din auditorium la conferinţa privind strategia digitală, scrie Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit imaginilor difuzate de publicații germane, Altmaier, în vârstă de 61 de ani, încearcă să coboare de pe scenă, la finalul discursului său. La un moment dat, el se împiedică și se prăbușește. Imediat după incident, organizatorii evenimentului au acoperit cu o pânză neagră locul în care era prăbușit ministrul german.

Peter Altmaier, un apropiat al cancelarului Angela Merkel, a primit îngrijiri medicale. Un martor citat de Reuters a declarat că presa a fost îndepărtată din auditorium la conferinţa privind strategia digitală şi că medicii i-au acordat ministrului asistenţă medicală.

''Ministrul Economiei Altmaier s-a împiedicat pe scări şi a căzut când a părăsit scena astăzi la summit-ul digital'', a anunţat ministerul, într-un comunicat, adăugând că ministrul urmează un tratament, iar conferinţa de presă planificată a fost anulată.