​​Un bărbat a rămas blocat într-un furnal al unei fostefabrici de bumbac din Cumbria, nord-vestul Angliei. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat de către autorități, potrivit Sky News.

Fabrica din CarlisleFoto: Wikimedia Commons

Autoritățile din zonă lucrau încă de la primele ore ale zilei la salvarea bărbatului care era blocat într-un fost furnal al unei fabrici de bumbac. Autoritățile au declarat că încă nu se știe de ce omul se afla acolo sau cum a reușit să ajungă în vârful furnalului. Acestea au adăugat că o anchetă va fi demarată pentru a se stabili circumstanțele morții bărbatului. Se pare că bărbatul avea aproximativ 50 de ani și trăia în Carlisle, district din Cumbria, unde este localizată și fabrica cu respectivul furnal.

Un elicopter a fost adus în zonă pentru a ajuta la operațiunea de salvare care s-a dovedit în zadar. Mai mult de atât, o echipă de specialiști care lucrează la mari înălțimi a fost și ea adusă, dar bărbatul a fost declarat decedat.

Străzile din jurul clădirii construite în 1836 au fost închise până la rezolvarea problemei. Clădirea este un important obiectiv istoric pentru zona Cumbria. La data inaugurării furnalului, acesta era cel mai înalt din toată Anglia.