Un tânăr american de 27 de ani, împușcat de 16 ori, a intart singur în camera de gardă a spitalului aflat trei kilometri distanță de locul incidentului. Deocamdată nu este sigur dacă a ajuns singur la urgență sau a fost transportat acolo.

HotNews.roFoto: Hotnews

Totul s-a întâmplat vineri dimineață, într-un cartier al orașului american Philadelphia, poliția susținând că este destul de neclar, la acest moment, de ce tânărul a fost împușcat de atâtea ori. Ofițerii nu au reușit deocamdată să vorbească cu el. Purtătorul de cuvânt al poliției din Philadelphia a precizat că bărbatul a fost împușcat de cinci ori în partea dreaptă a corpului, de două ori în șoldul stâng, de trei ori în piept, o dată în umărul drept, o dată în partea dreaptă a gâtului, de trei ori în antebrațul stâng și o dată în cel drept.

Deocamdată tânărul care a ajuns cumva singur la camera de gardă nu a fost identificat. „Chiar dacă este în stare critică, e de așteptat să supraviețuiască ceea ce este destul de miraculos”, a precizat inspectorul șef Scott Small.