​​Un primar dintr-o comună mexicană a fost legat de un camion și târât prin oraș de cetățenii nemulțumiți. Localnicii sunt nemulțumiți din cauza promisiuni pe care primarul nu a respectat-o de a repara un drum important pentru comunitate, scrie Sky News.

Primarul legat de camionFoto: Captura YouTube

Primarul comunei mexicane a declarat că va depune o plângere împotriva celor care l-au agresat, legat și târât cu un camion printre străzile orașului. Jorge Luis Escandon Hernandez, care a scăpat fără răni majore, vrea ca cei responsabili să fie anchetați și pentru răpire. Publicațiile locale au relatat că politicianul a fost scos din biroul său din Las Margaritas, regiunea Chiapas, de către fermierii de la o fermă din zonă.

Oamenii erau nemulțumiți că politicianul nu a respectat promisiunea de a repara un drum local. În videoul postat de o publicație mexicană se observă cum primarul este scos din biroul său de un grup mare de oameni. Imaginile capturate de camerele CCTV arată cum un om este legat cu sfoară în jurul taliei și târât pe stradă de un camion.

Zeci de polițiști au fost mobilizați pentru a-l salva pe primar. Cel puțin 20 de oameni au fost răniți în confruntarea dintre polițiști și fermieri. 11 oameni au fost până în prezent arestați, participând direct la acest atac asupra primarului. Acesta este în afara oricărui pericol.