Supraviețuitorii și familiile celor 58 de oameni care au fost uciși în cel mai grav atac în masă din istoria modernă a Americii au ajuns la o înțelegere cu MGM Resorts, compania urmând să le plătească cel puțin 735 de milioane de dolari, relatează Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

MGM Resorts deține hotelul din Las Vegas din care Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a tras peste 1.100 de gloanțe spre 22.000 de oameni aflați la un festival de muzică country pe 1 octombrie 2017, omorând 58 de oameni și rănind alți 800 înainte să se sinucidă.

”În timp ce nimic nu va putea să aducă înapoi viețile pierdute sau să anuleze oroarea prin care au trecut atâția în acea zi, această înțelegere va asigura o compensație corectă pentru mii de victime și familiile lor”, a spus Robert Eglet, un avocat care reprezintă 2.500 de reclamanți în acest dosar.

Valoarea totală a compensațiilor s-ar putea ridica la 800 de milioane de dolari, în funcție de cât de mulți reclamanți aleg să participe, potrivit firmei de avocatură Eglet Adams.